Detonate on Sound

Format

Single Elimination

Kontroller

Man får inte använda eget kontrolldon. Vi har 4 kontroller som är identiska i utseende och layout, som vi använder under turneringen.

Bana

“Everything”. Timelimit ska sättas på 2 minuter. Matcherna kommer att spelas som 4 spelare mot varandra om möjligt. Går inte detta på grund av ojämnt antal spelare så kommer det att tillfälligt gå ner till 3 spelare mot varandra för nödvändigt antal matcher. Det kommer inte att vara några bottar med i matcherna.

Buttoncheck

Det ska spelas en buttoncheck-match innan en riktig match för att kolla knappar och vänja sig.

Matchers slut

Den första personen som vinner 3 games, vinner och avslutar matchen. Har två spelare (som hamnar på delad andra plats i den matchen) samma antal vinster kommer dessa att köra en snabb utslagsmatch om vem som kommer vidare i turneringen. Beroende på antal deltagare i en match går 1-2 personer vidare i turneringen. I finalen kommer det att vara 4 spelare mot varandra om möjligt. Annars är det 3 spelare mot varandra som gäller. I finalen gäller det att vinna 4 matcher för att vinna turneringen. För att bestämma andra placeringar så körs det en Bäst av 1 match.